Автогаз сервиз Progas

АВТОГАЗ СЕРВИЗ PROGAS
гр.София, ул.Панагюрище 15 
тел. 02/8311272; 0876 828442; 0886 952902;
- Отстъпка 5% при плащане в брой на всички системи

Сервиза предлага газови инжекциони - монтаж, гаранция и обслужване на най-високо ниво и конкурентна цена.

Ето няколко причини поради които бихте си сложили газов инжекцион :

 • Рентабилност – икономията която се постига докато карате с газов инжекцион при текущите цени на горивата е над 50% – ако за пример дадем автомобил, който харчи средно 10л/100км , то разхода в пари е 26,7 лв / 100км на бензин, а на газ 13,1 лв / 100км. (Цена на А95 – 2.67лв/л, пропан-бутан 1,31лв/л). За 10 000км спестявате 1360лв, а в рамките на гаранционния период 50 000км спестявате  6800лв , което означава че за 6-8 хиляди километра, газовия инжекцион който сте си монтирали се е изплатил и след това Вие пестите с всеки един изминат километър.
 • Безопасност - това е параметър който е от основно значение и затова при съвременните газови уредби е помислено сериозно – всеки един компонент е проектиран и изработен, така че дори при тежко ПТП да няма изтичане на газ, което би довело до пожар. Всички системи които монтираме се комплектоват с евро сонда с 5 степенна защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното. Всичко това гарантира вашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.
 • Екологичност - пропан-бутана е гориво, далеч по-чисто горящо от бензина и дизела – не съдържа сяра, а отделените количества въглеводороди , окиси и двуокиси са в доста по-малки граници. Това означава че освен да пестите пари , Вие замърсявате по-малко околната среда с вашия автомобил. Не случайно все повече държави намаляват или напълно премахват данъците на автомобилите на алтернативни горива.
 • Технология - газовите инжекциони са последното поколение , което означава че вашия автомобил ще продължи да работи по същия начин, както на бензин, ще си запази мощността (има незначителен спад 3-5 % ), а разхода ще се запази (в границите на 10-15 % ). Напълно липсват недостатъците на старите системи – гърмене, прекъсване , изгаряне на клапани поради бедни смеси , повреждане на бензиновата система и миризмата на газ.

Възползвайте се още сега от нашите предложения , като не се колебайте да ни потърсите по телефона или на място в сервиза, ще получите най-доброто обслужване!

7 thoughts on “Автогаз сервиз Progas

 1. Чудесно е , че всички системи които монтирате се комплектоват с евро сонда с 5 степенна защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното. Всичко това гарантира нашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.А от какво имаме нужда най много в този натоварен и тежък живот, малко спокойствие, макар че на пътя като гледам в последно време какви шофъори има е трудно и там да сме спокойни.Добре е да се грижим за нашата безопасност, дали на пътя или в домът или на работното място е нужно да сме подготвени за всичко.

 2. Поздравления за блог,който поддържате често го посещавам и има все любопитни теми.Относно екологична гледна точка не знаех, че пропан-бутана е гориво, далеч по-чисто горящо от бензина и дизела – не съдържа сяра, а отделените количества въглеводороди , окиси и двуокиси са в доста по-малки граници. Това означава че освен да пестим пари , ние замърсяваме по-малко околната среда с нашия автомобил. А аз като все още доста млада шофъорка и човек,който е загриженост за природата е важно да я замърсявам колкото се може по малко.

 3. Често посещавам вашият блог и винаги оставам доволна.На скоро спорихме с мой познати как точно можем да предпазим природата си. Това, че всички системи които монтирате се комплектоват с евро сонда с 5 степена защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното е чудесно качество и сигурност. Всичко това гарантира нашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.А виждайки кой как кара имаме нужда от по голяма защита, но нямаме акъл нищо и никой не може да ни помогне.

 4. Системите и всички технологии, които са нужни за един автомобил за да бъде всичко в изправнос ти да се шофира напълно безопасно за мен са задължителни и разбира се ако се спазват правилата , то тогава няма да има толкова много хора които губят живота си там.Но за това трябва да се спазва от всички, а не да се чудиш какво прави шофъора пред теб, така че кара на зиг заг и дори се казва на тротоара, както ми се случи преди време.Тогава доста намалих колата и карах далече от него.Статията ви е страхотна и давате невероятни предложение и оферти.

 5. Когато човек не е наясно с някои неща, то си е казано че е редно да се обърне към специалистите.Благодаря ви за тази статия. Силно впечатление ми направи това, че рентабилността за дадената сума ще означава че за 6-8 хиляди километра, газовия инжекцион който сме монтирали се е изплатил и след това ние ще си пестим с всеки един изминат километър.Е не разбирам много от километри и сметки, но това е написано напълно ясно.Ням а какво да се чудим. веднага ще обмисля подобна покупка.Вие продължавайте да ни пишете.

 6. Безспорно, това, че предпазва околната среда би трябвало да бъде на първо място според мен. На скоро си сложихме подобен инжекцион и от тогава се чудя как не сме го направили по рано.Разлика веднага се усеща и то в положителен аспект.Надявам се, че ще продължавате да работите в тази сфера и да ни предлагате подобни услуги.Днес е ценно да пестим пари и да пазим природата си.

 7. Всеки един от нас преди да си закупи автомобил е редно да се поинтересува с какво е той, за да си направи сметка и на горивото, което ще трябва да купува и да зарежа. Хубаво е и всеки един от нас да знае, че газов инжекцион има автоматичен режим, който превключва всичко съвсем сам, системата запалва двигателя на бензин и съвсем сама преминава на газ.Това е едно невероятно удобство и нека помислим малко за околната среда, време ни е.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван


пет × = 45

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>