Автогаз сервиз Progas

АВТОГАЗ СЕРВИЗ PROGAS
гр.София, ул.Панагюрище 15 
тел. 02/8311272; 0876 828442; 0886 952902;
- Отстъпка 5% при плащане в брой на всички системи

Сервиза предлага газови инжекциони - монтаж, гаранция и обслужване на най-високо ниво и конкурентна цена.

Ето няколко причини поради които бихте си сложили газов инжекцион :

  • Рентабилност – икономията която се постига докато карате с газов инжекцион при текущите цени на горивата е над 50% – ако за пример дадем автомобил, който харчи средно 10л/100км , то разхода в пари е 26,7 лв / 100км на бензин, а на газ 13,1 лв / 100км. (Цена на А95 – 2.67лв/л, пропан-бутан 1,31лв/л). За 10 000км спестявате 1360лв, а в рамките на гаранционния период 50 000км спестявате  6800лв , което означава че за 6-8 хиляди километра, газовия инжекцион който сте си монтирали се е изплатил и след това Вие пестите с всеки един изминат километър.
  • Безопасност - това е параметър който е от основно значение и затова при съвременните газови уредби е помислено сериозно – всеки един компонент е проектиран и изработен, така че дори при тежко ПТП да няма изтичане на газ, което би довело до пожар. Всички системи които монтираме се комплектоват с евро сонда с 5 степенна защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното. Всичко това гарантира вашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.
  • Екологичност - пропан-бутана е гориво, далеч по-чисто горящо от бензина и дизела – не съдържа сяра, а отделените количества въглеводороди , окиси и двуокиси са в доста по-малки граници. Това означава че освен да пестите пари , Вие замърсявате по-малко околната среда с вашия автомобил. Не случайно все повече държави намаляват или напълно премахват данъците на автомобилите на алтернативни горива.
  • Технология - газовите инжекциони са последното поколение , което означава че вашия автомобил ще продължи да работи по същия начин, както на бензин, ще си запази мощността (има незначителен спад 3-5 % ), а разхода ще се запази (в границите на 10-15 % ). Напълно липсват недостатъците на старите системи – гърмене, прекъсване , изгаряне на клапани поради бедни смеси , повреждане на бензиновата система и миризмата на газ.

Възползвайте се още сега от нашите предложения , като не се колебайте да ни потърсите по телефона или на място в сервиза, ще получите най-доброто обслужване!

5 thoughts on “Автогаз сервиз Progas

  1. Чудесно е , че всички системи които монтирате се комплектоват с евро сонда с 5 степенна защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното. Всичко това гарантира нашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.А от какво имаме нужда най много в този натоварен и тежък живот, малко спокойствие, макар че на пътя като гледам в последно време какви шофъори има е трудно и там да сме спокойни.Добре е да се грижим за нашата безопасност, дали на пътя или в домът или на работното място е нужно да сме подготвени за всичко.

  2. Поздравления за блог,който поддържате често го посещавам и има все любопитни теми.Относно екологична гледна точка не знаех, че пропан-бутана е гориво, далеч по-чисто горящо от бензина и дизела – не съдържа сяра, а отделените количества въглеводороди , окиси и двуокиси са в доста по-малки граници. Това означава че освен да пестим пари , ние замърсяваме по-малко околната среда с нашия автомобил. А аз като все още доста млада шофъорка и човек,който е загриженост за природата е важно да я замърсявам колкото се може по малко.

  3. Често посещавам вашият блог и винаги оставам доволна.На скоро спорихме с мой познати как точно можем да предпазим природата си. Това, че всички системи които монтирате се комплектоват с евро сонда с 5 степена защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното е чудесно качество и сигурност. Всичко това гарантира нашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.А виждайки кой как кара имаме нужда от по голяма защита, но нямаме акъл нищо и никой не може да ни помогне.

  4. Системите и всички технологии, които са нужни за един автомобил за да бъде всичко в изправнос ти да се шофира напълно безопасно за мен са задължителни и разбира се ако се спазват правилата , то тогава няма да има толкова много хора които губят живота си там.Но за това трябва да се спазва от всички, а не да се чудиш какво прави шофъора пред теб, така че кара на зиг заг и дори се казва на тротоара, както ми се случи преди време.Тогава доста намалих колата и карах далече от него.Статията ви е страхотна и давате невероятни предложение и оферти.

  5. Когато човек не е наясно с някои неща, то си е казано че е редно да се обърне към специалистите.Благодаря ви за тази статия. Силно впечатление ми направи това, че рентабилността за дадената сума ще означава че за 6-8 хиляди километра, газовия инжекцион който сме монтирали се е изплатил и след това ние ще си пестим с всеки един изминат километър.Е не разбирам много от километри и сметки, но това е написано напълно ясно.Ням а какво да се чудим. веднага ще обмисля подобна покупка.Вие продължавайте да ни пишете.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван


× 2 = десет

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>